Favorit girl - chapter 8

Jag längtade verkligen när jag lå i min säng och tittade upp i taket. Jag försökte komma på någontning speciellt som man kunde göra här i Lund, men det mesta fanns i Malmö, men det var nog inga problem att åka in dit en liten stund. Jag fick ju ändå välja vad jag ville.

Den kvällen somnade jag med ett leende på läpparna.Jag vaknade tidigt dagen därpå. Även om jag hade ställt klockan på åtta, så vaknade jag kl sex på morgonen. Justin skulle hämta mig vid tio tiden. Så nu skulle jag bara vänta fyra timmar. Fyra timmar. Hur skulle jag kunna vänta i fyra timmar. Jag lade mig tillbaka i sängenoch försökte sova,  men det funkade såklart inte. Så jag tog min mobil och kollade om jag hade fått någar sms. Och det hade jag. Fjorton stycken. De flesta var "hur mår du" och "krya på dig" sms. Men ett sms var från ett okänt nummer. Det stog

"Hej, det är Justin. Jag skulle bara säga att vi troligt kommer lite tidigare om det är OK, eftersom jag ska åka hem till Kanada ikväll. Vi kommer vid nio istället. *Justin"


När jag hade läst medelandet blev jag jätteglad. Det betydde att jag bara skulle få vänta tre timmar med att få träffa honom igen. Och jag hade dessutom fått hans nummer. Jag svarade på hans sms och kände genast att detta skulle bli en bra dag.

Justins perspektiv

Nu hade jag legat i sängen och försökt sova i flera timmar kändes det som. Kunde inte klockan bara bli nio någon gång. Jag vet inte varför jag längtade så mycket efter att få träffa Tessan igen, men det gjorde jag. Jag tittade på min mobil som låg bredvid mig och såg att jag hade fått ett svar från Tessan.

"Vad bra. Har inte kommit på allt vi ska göra än, men jag funderar fortfarande. Ses snart. *Tessan"

Jag log för mig själv och svarade: "Haha, bra, du vet att du kan välja vad du vill, va? " Jag fick snabbt ett svar: "Exakt vad jag vill?" frågade hon. "Ja, nästan, kanske inte att åka till månen men nästa exakt vad du vill"
Hon var verkligen snabb och bra på att skriva sms för hon svarade väldigt fort: "Okej, då får jag tänka lite till. Ses :D * Tessan"
Jag lade mobilen på nattygsbordet igen, la mig ner och blundade. Jag undrade vad Tessan hade valt för någonting. Hoppas någonting kul, och det var det säkert. Varför skulle hon välja någontning tråkigt liksom. Jag kunde inte sluta tänka på henne.

Tre timmar senare
Jag vaknade av min mobil som vibrerade. Det var Tessan som undrade var jag var.
- Shiiitt, sa jag tyst för mig själv. Jag tittade på klockan och hon var fem över nio. Jag hade visst somnat i alla fall och nu var jag försenad. Jag drog på mig en svart långärmad tröja och ett par jeans. Sedan tog jag på mig en keps och sprang ut ur hotell rummet. Bilen stod fortfarande och väntade på mig, så jag hoppade snabbt in och bad chaffören att köra snabbare. När jag var framme sprang jag upp för trapporna och plingade på deras dörr.
- Hej, sa Tessan som öppnade dörren.
- Hej, förlåt för att jag är sen, sa jag.
- Det gör inget, sa Tessan och låste dörren. Vi gick ner för trapporna och ut till bilen. Jag såg några tjejer som troligtvis hade fått syn på mig, för de sprang som galna mot bilen.
- Kör snabbt, sa jag till chaffören som satte gasen i botten. Flickorna som hade sprungit mot mig som galna grisar blev besvikna men var samtidigt överlyckliga över att de hade sett mig i verkligheten.
- Okej, vad vill du göra då? Jag vände mig mot Tessan.
- Jag vet inte. Först hade jag tänkt att vi bara kunde göra någonting i malmö/lund trakten men om vi kan åka någon annan stans så finns det ju så mycket roligare saker att göra.
- Ja, vi kan ju åka till Göteborg, om du vill, föreslog jag, där har jag hört att det finns mycket roliga saker.
- Mm, vad tycker du?
- Jag vet inte, annars kan vi ju åka till köpenhamn, där finns det mycket affärer och sånt, så vi kan ju börja med det om du vill.
- Klart jag vill, sa hon, mot köpenhamn!

Tycker ni att det är spännande??? Skriv i så fall och för er som undrar är ska Justin fylla 14 år och Tessan har fyllt 13.

Kommentarer
Postat av: Sara :)

haha liiitee fail saker :O haha never say never kom inte ut förrän han var 17 du sa aldrig att hon gav sitt nr till justin :O hahaha petig vara jag <3 annars jättebra :) <3

// Sara :)

2011-05-13 @ 19:50:37
Postat av: Sara :)

haha liiitee fail saker :O haha never say never kom inte ut förrän han var 17 du sa aldrig att hon gav sitt nr till justin :O hahaha petig vara jag <3 annars jättebra :) <3

// Sara :)

2011-05-13 @ 19:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0