Favorit girl - chapter 10

Helt plötsligt så sköts karusellen upp. Tessan skrek av glädje men jag kunde inte skrika, jag var jätterädd. Sedan åkte den jättesnabbt ner och det var ännu hemskare. De första gångerna var det läskigt men sedan blev det bara kul. Jag tittade på Tessan och log. Hon log inte utan hon gap skrattade. Sedan belv skrattet till skrik eftersom vi åkte ner i väldigt hög fart igen.


När karusellen var färdig bubblade jag av skratt. Jag vet inte varför, jag var baar överdrivet gald och lycklig. Det här kände som den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Jag och Tessan gick och pratade lite. Vi började snacka om våra familjer och föräldrar.
- Och din pappa, vad jobbar han med då? Frågade jag. Jag såg att Tessan fick trårar i ögonen.
- Vad är det? Frågade jag.
- Det är bara det att han är död, sa Tessan och trokade bort sina tårar.
- Oj, förlåt, jag visste inte..
- Det är okej, sa Tessan och log mot mig. Jag tog henne i mina armar och kramade. Jag kände hur hon tryckte sitt ansikte mot mitt bröst och grät ut. Hon tittade upp på mig och jag på henne. Hon var helt rödögd och hade fortfarande trårar i ögonen. Jag lutade mig ner och våra läppar möttes. Då var det som att tiden stannade. Jag kunde inte få nog av att kyssa henne, och när vi hade slutat stod vi bara och tittade på varandra. Hon log mot mig och sedan kysste vi varandra igen. I det ögonblicket visste jag att jag alldrig skulle släppa henne.

Tessans perspektiv

Jag kände mig så trygg i Justins famn. Det kändes som att tiden stannade när han kysste mig så mjukt med sina perfekta läppar. Det var bara vi två i hela världen. Han höll om mig och jag ville alldrig släppa honom. Vi stod där och bara tittade på varandra en liten stund. Han var så vacker, så perfekt. För ett ögonblick trodde jag att det var en dröm, men efter att han smekt min kind och torkat bort tåranra förstod jag att det var verklighet.

Vi satte oss på en bänk och bara pratade. Vi pratade om allt möjligt, sedan lite om min pappa. Jag ansträngde mig för att inte börja gråta igen, men när Justin såg det så började han prata om någontning annat, som fick mig på andra tankar.
- Du vet att jag sa att jag skulle åka hem idag, sa han.
- Ja, sa jag och såg frågande ut.
- Jag kanske inte behöver åka hem idag, sa han och log mot mig.
- Vad bra, sa jag och kramade honom. Han kysste mig på håret.
- Och jag tänkte att om du vill så kan vi ju bo på ett hotell här så kan vi göra någonting här imotgon också.
- Ja, precis vad jag tänkte, sa jag och kysste honom.
- Nej, nu får vi göra någonting, sa han efter en stund, tog min hand och sprang iväg. Jag skrattade och följde med honom.

Vi bestämde oss för att åka kononen. Men som alltid är det väldigt lång kö till den karusellen när vi kom dit blev Justin förvånad.
- Omg vilken lång kö, sa Justin och drog handen genom håret.
- Jag vet, 45 minuter, sa jag och suckade.
- Hur vet du det? Frågade han mig.
- Det står där, sa jag och pekade mot en skärm som stod precis vid ingången. Justin stod och funderade lite. Efter en stund såg det ut som att han hade fått en ide.
- Jag har en ide, sa han och tog min hand.
- Vad, sa jag och skrattaade.
- Du får se, sa han. Vi sprang upp för trapporna. När vi var upp så tog Justin av sina solglasögon och sin keps. Alla fick syn på honom.
- Hej, jag tror att ni vet vem jag är, sa Justin så att alla skulle höra, jag skulle bara säga att om ni skulle kunna släppa förbi mig och min vän så kommer jag att bli jätteglad och dem som vill kan få en kram. Alla blev helt ifrån sig och började skrika. Justin drog med mig och helt plötsligt var vi först i kön. Fast vi fick stanna och ta några kort och han fick en massa kramar, men det gick snabbare än det hade gått annars.
- Det där gick ju snabbt, sa jag och skrattade.
- Ja, sa JUstin och tog min hand i sin.

När vi skulle gå ut från karusellen så stod det massa fotografer utanför som fotade mig och Justin. Jag fick samma frågor som i danmark, alltså om jag och Justin var tillsammans, men jag ignorerade bara de frågorna. Alla karuseller vi åkte började med att vi fick gå förbi alla i kön. Jag kände mig som en drottning och varje gång vi gick ut från en karusell stod pressen där och fotade oss. Jag tyckte att det var kul att bli fotad av riktiga paparazzifotogarfer och posade, vinkade och log, men Justin verkade tycka att det var lite jobbigt.
- Jag skulle inte gjort det, va, sa justin.
- Vad? Frågade jag samtidigt som jag posade framför kameran.
- Gjort sådär för att får komma först i kön.
- Jo, det här är ju kul, sa jag.
- Så du är bara här för att bli fotad, sa justin irriterat, och typ känd som Justin Biebers flickvän.
- Nej absolut inte, sa jag och slutade posa.
- Jag trodde att du gillade mig, men du är kanske bara med mig för att jag är känd.
- Nej, varför skulle jag det?
- Jag vet, fråga dig själv.
- Men sluta, du vet mycket väl att jag är med dig för att jag gillar dig, och för att jag vill vara med dig, viskade jag. Vi hade små viskat hela tiden eftersom vi inte ville att alla runt omkring skulle få reda på att vi var tillsammans.
- Är det säkert? Sa Justin och tittade allvarligt på mig.
- Ja, jag lovar, sa jag. Han log mot mig och sedan lät han pressen fota oss tillsammans. Han höll om mig och log.
- Om du ler hamnar vi nog på första sidan, sa Justin. Jag skrattade och log jag med.
Hur ska detta gå???? Förlåt för vissa felstavningar om jag har gjort det. Komentera och läs nästa osså :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

du ägooor den e ju asbra :) och du har typ alltid skrivit när ja kollar asbra :O haha du mst hjälpa mig ja kan nt blogg.se :O

2011-05-03 @ 20:09:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0